Hop til hovedindholdet

JCI Danmarks arrangementsoversigt logo

Bestyrelsesmodul II: Less talk - More Action (TEAM VEST)


Dato og tid

Lørdag d. 5. marts 2016 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. marts 2016 kl. 23:55

Sted

Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaards Vej 4a, 8700 Horsens Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaards Vej 4a
8700 Horsens

Bestyrelsesmodul II: Less talk - More Action (TEAM VEST)


Arrangementsbeskrivelse

Fokus for Bestyrelsesmodul II er Samarbejde i lokalbestyrelsen, Det Nære Netværk, Onboarding og ”less talk - more action”.

Vi håber I alle er kommet godt i gang med året, og at generalforsamlingerne i januar måned går som håbet for jer allesammen. Det er en spændende tid vi går i møde: Planerne er lagt, og det er nu tid til at udleve alle de drømme og planer, I har for jeres afdeling.

Til at støtte op om jeres proces, så samler vi alle medlemmer i lokalbestyrelser til Bestyrelsesmodul II i henholdsvis Horsens og København den 5. marts.

Hvis I ikke allerede har aftalt spilleregler for arbejdet i jeres lokalbestyrelser, så er det ved at være tid til at blive enige om samarbejdsform, forventningsafstemning, hvem gør hvad osv. På Bestyrelsesmodul II har vi en session, hvor vi gør status på rollefordeling i lokalbestyrelsen, og giver rum til at evaluere og eventuelt justere indgåede aftaler. Det er en vigtig del af arbejdet i bestyrelsen, så vi sikrer at alle er glade, tilfredse og har mulighed for at levere henover hele året.

Derudover har vi sessions, der dykker længere ned i detaljeren på nogle af de principper for 'Great Chapters', som Lars Hajslund gav en introduktion til på bestyrelses kick off, herunder gennemgang af konkrete netværksøvelser til brug i afdelingen. Hvis du ikke deltog på kick off, så fortvivl ikke - dine bestyrelsesesmedlemmer er klar til inkludere dig i processen.

Vel mødt!

Med venlig hilsen

Teamet bag Bestyrelsesuddannelsen
Kontakt Head of Training & Learning Mette Egholm Nielsen eller Vice President of Operations for din region ved spørgsmål

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >